fbpx

SPORTMASSAGE
Een sportmassage is intensief en stimuleert de bloedsomloop. Afval wordt sneller verwijderd. Hierdoor kunnen de spieren na de inspanning beter herstellen en kan voedsel het best in het lichaam worden opgenomen. Een sportmassage is geschikt voor iedereen. Het wordt aanbevolen bij elke vorm van myalgie als gevolg van overbelasting of een verkeerde beweging.

HOOFDMASSAGE

een hoofdmassage bevorderd de rest van het lichaam en versterkt de zelfgenezende kracht van het lichaam. Pijn, stijfheid, stressgevoelens en vermoeidheid nemen af. In dit gebied zitten grote energiecentra in je lichaam. Emotionele blokkades hopen zichzelf vooral op in dit gebied. Een hoofdmassage zorgt voor afname in blokkades waardoor er weer energie kan vloeien. De effecten zijn zowel fysiek als psychisch tastbaar, de geest kalmeert.

STOELMASSAGE
Dé energieboost tijdens een drukke dag! Een stoelmassage is een ontspannende massage van 20 minuten die wordt gegeven op een speciale massagestoel. Deze massage is zeer toegankelijk en kan ook zonder olie met kleding aan gegeven worden. Met olie is uiteraard ook mogelijk. De massage vindt plaats op het bovenlichaam waardoor de nek, rugspieren zullen losraken en aangenaam ontspannen aanvoelen. De stimulatie vanuit de bloedsomloop werkt vitaliserend en stressgevoelens nemen af.

ZWANGERCHAPSMASSAGE
Een zwangerschap is een speciale periode in het leven van een vrouw. Tijdens een zwangerschap verandert er veel in het lichaam en verschillende klachten kunnen toenemen zoals hoofdpijn, bekken- en heupproblemen, rug- en schouderpijn. Tijdens een zwangerschapsmassage word je je dag wakker om even heerlijk te ontspannen met jezelf en de kleine baby’tje in je buik. Deze ontspanning is prima voor moeder en kind! De stress die je tijdens de zwangerschap tegenhoudt, belemmerd de productie van hormonen die van belang zijn voor een optimale ontwikkeling van de zwangerschap. Bij een zwangerschapsmassage lig je op je zij en rug en word je ondersteund door speciale kussens. Een zwangerschapsmassage is geen dieptemassage. Controleer vooraf bij je verloskundige of een zwangerschapsmassage toegestaan is.

VOETMASSAGE
Een regelmatige voet massage samen met reflexologie helpt bij het bevorderen van fysiologische en fysieke gezondheid. Reflexologie is een eeuwenoude genezingspraktijk gebaseerd op het principe dat er reflexpunten op de voeten zijn die overeenkomen met de verschillende organen en klieren van het lichaam. Zowel een eenvoudige voetmassage als reflexologie kunnen een verrassend aantal gezondheidsvoordelen opleveren waaronder het volgende; relaxatie en stressvermindering, verbeterde bloedsomloop, lage bloeddruk, sneller letsel herstel, verlichting van hoofdpijn en migraine en verminderde gevoelens of angst.